Kwaliteit

Controle

Het is van groot belang dat een profiel de juiste krachten kan weerstaan, en dat deze exact de juiste geometrie heeft. Als dit niet het geval is, kan dit tijdens latere bewerkingen voor onaangename verrassingen zorgen. Om dit te voorkomen worden alle profielen zorgvuldig door ons gecontroleerd op afschuifwaarde (T-waarde) en op de juiste geometrie. Op deze manier zorgen we dat uw profielen altijd de juiste krachten kunnen weerstaan en de juiste vorm hebben.

Voor het verwerken worden de profielen ook zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen die mogelijk in een voorgaand stadium zijn ontstaan. Zo wordt er geen onnodige extra waarde aan het profiel toegevoegd.

Bescherming

Om mogelijke beschadigingen in een later bewerkingsstadium van het profiel te voorkomen, kunnen wij de zichtzijde(n) van het profiel afplakken met beschermende tape. Door deze beschermlaag wordt de kans op beschadigingen zo klein mogelijk gehouden.

Veel ervaring

Door de ruim 30 jaar aan ervaring in het thermisch isoleren van aluminium profielen weten we waar we op moeten letten. Deze ervaring, in combinatie met de nieuwste machines, zorgt ervoor dat u altijd een kwalitatief hoogstaand geïsoleerd profiel van ons kan verwachten!

Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor thermische isolatie van aluminium? Neem gerust contact met ons op!